Saniform.dk tilbyder CE-godkendte mundbind gratis levering og fair priser. Alle vores mundbind er CE-godkendte og testet efter internationale teststandarder.

Vi har tilbudt vores produkter til det danske sundhedsvæsen, men i øjeblikket har det offentlige nok leverancer af de tilbudte mundbind på lager. Derfor tilbyder vi vores produkter til det danske erhvervsliv og private. Hvis behovet senere opstår i det offentlige sundhedsystem, vil vi prioriterer vores leverancer hertil igen.

Generelt anbefaler Sundhedsstyrelsen ikke brug af mundbind til raske personer, da der ikke er dansk evidens for virkningen i den brede befolkning. I andre lande såsom Polen, Spanien, Frankrig, Østrig, Slovakiet, Tjekkiet, Tyrkiet, Kina, Sydkorea, Singapore, Japan og USA bliver det anbefalet eller påbudt at anvende masker i det offentlige rum.

Verdenssundhedsorganisationen WHO siger, at hvis man udviser tegn på sygdom eller omgås potentielt smittede personer, kan man anvende mundbind, og at noget generelt tyder på, at der er en mindre smitterisiko for virus ved anvendelse af disse.

Saniform.dk anbefaler, at man til enhver tid følger Sundhedstyrelsen råd til at beskytte sig selv og andre mod virus. Vi ser brug af mundbind som et supplement til disse og ikke en erstatning.

Hos Saniform.dk producerer vi udelukkende godkendte kvalitets mundbind. Vores ekspertise er din garanti for, at du får det rigtige produkt. Vi ved, hvad vi har med at gøre, og vi kan give den rigtige rådgivning.

Vi ved, hvad det handler om, når materialer og produktion skal gå op i en højere enhed, så du får et kvalitetsprodukt, du kan stole på.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vores websted bruger HTTPS-cookies til at gemme brugerspecifikke data. LÆR MERE