Handelsbetingelser

Webshoppen Saniform.dk ejes og drives af:

CoolPack Scandinavia
Ørestads Boulevard 190 (Lokale 1108) 
2300 København S
CVR 41010045 (CoolPack Scandinavia)

Når du køber varer i webshoppen, er det CoolPack Scandinavia, der er sælger.

Brugerbetingelser for handel på Saniform.dk
Handel i CoolPack Scandinavia´s webshop sker i henhold til nedenstående vilkår og betingelser. Køb af varer i webshoppen er betinget af, at du accepterer disse vilkår og betingelser, der herefter udgør en aftale mellem dig og CoolPack Scandinavia.

Indgåelse af aftale om køb
Saniform.dk er åben 24 timer i døgnet og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker vores onlinebutik grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på Saniform.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Ved køb på Saniform.dk vil eventuelle ekstra betalinger for eksempelvis fragt og betalingskortgebyrer først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.

Priser
Alle priser på Saniform.dk er angivet i DKK og vil være inklusiv moms, men eksklusiv fragt.

Priserne på Saniform´s produkter kan til enhver tid ændres, men disse ændringer kan og vil ikke påvirke ordrer, for hvilke Saniform allerede har sendt en bekræftelse.

BEMÆRK: Saniform tager i enhver henseende forbehold for, at der kan forekomme pris- og trykfejl.

Reklamation
Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Du skal henvende dig til Saniform indenfor ”rimelig tid”. Det vil sige, at du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt og inden ibrugtagning af varen.

Du skal reklamere over din vare ved at henvende dig i en af vores butikker, husk blot at medbringe din kvittering eller ordrebekræftelse.

Har du nogle spørgsmål eller er du i tvivl om, hvordan du håndterer din reklamation, er du altid velkommen til at kontakte Kundeservice på mail: kundeservice@saniform.dk alle hverdage fra kl. 9:30 – 15:30.

Returnering 

Du kan returnerer din ordre retur til os inden for 14 dage efter det at du har modtaget din vare.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50-150 DKK.

Varer undtaget returnering

1. Levering af Medicinske Mundbind og forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din returret, hvis; - du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Saniform
Ørestads Boulevard 190 (Lokale 1108) 
2300 København S 
att:WEBRETURN

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Skatter og afgifter samt told
Bestiller du varer fra et EU-land til et andet EU- land, skal du normalt ikke betale skatter og afgifter samt told, da andre EU-lande er fritaget herfor efter reglerne om varernes frie bevægelighed indenfor EU.

Saniform påtager sig intet ansvar for skatter, afgifter og told.

Persondata
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Saniform.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Læs vores fulde persondatapolitik her.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@saniform.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

Det betalingskort, du anvender, skal være dit. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering, kontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betaling, vil Saniform ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder Saniform sig ret til at annullere din ordre.

Ved at indsende en ordre til Saniform via Saniform.dk garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet af Saniform, vil betalingen ske og du har hermed givet din tilladelse til, at Saniform kan foretage den betalingskontrol, som Saniform måtte finde passende. Betalingen bliver fratrukket din konto, når din vare afsendes fra Saniform webshop.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Krypteringen sikrer, at ingen kan aflytte eller kopiere kortinformationer. Transmissionen er godkendt af PBS/NETS. Når du befinder dig i en sikker zone, vises der, i dit browservindue, et lille "Secure Server"-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vores websted bruger HTTPS-cookies til at gemme brugerspecifikke data. LÆR MERE